Održavanje sajtova

Održavanje sajta predstavlja povremeno ili stalno menjanje podataka na web sajtu. Obuhvata ažuriranje tekstova, slika, video zapisa, postavljanje raznih kataloga, brošura, backup baze podataka, rad na sigurnosti sajta itd. Ako je potrebno da se samom sajtu promeni vizuelni identitet, onda ta usluga predstavlja redizajn sajta ili se radi novi web dizajn sajta.

Iako je sajt nakon puštanja u rad bio visoko pozicioniran na pretraživačima, vremenom će izgubiti pozciju ukoliko se ne održava, jer je za sve pretraživače bitno da "sajt živi", a najbolji dokaz jeste novi, sveži sadržaj nakon nekog vremena. Naravno, sadržaj sajta se ne mora menjati svakog dana (ukoliko to nije neophodno za samu delatnosta sajta), ali sporadično ažuriranje sadržaja je jako bitna stvar za samo funkcionisanje.

Cena održavanja sajta zavisi od više faktora, pa je i sam cenovnik za održavanje sajtova promeljiv i prilagođen Vašim potrebama. Na sam cenovnik održavanja prvenstveno utiče vreme koje je neophodno za intervenciju, ali i vrsta usluga koje su u ponudi.

Ukoliko imate web sajt i potrebno Vam je redovno i kvalitetno ažuriranje sadržaja, rešenje je usluga mesečno održavanje sajta preko dole ponuđenih paketa.


Paket Small

Održavanje sajtova - Paket Small

  • 10 započetih sati intervencija u mesecu
  • Tekstualne i grafičke izmene
  • Tehnička podrška email-om i telefonom za sve u vezi sa sajtom


Paket Large

Održavanje sajtova - Paket Small

  • 15 započetih sati intervencija u mesecu
  • Tekstualne i grafičke izmene
  • Tehnička podrška email-om i telefonom za sve u vezi sa sajtom
  • Izmene funkcionalnosti sajta (programiranje, optimizacija)
  • Praćenje statistike i analize rada sajta


Želite održavanje web sajta, slobodno nas kontaktirajte.

Design by draganmarkovic.net

Upotreba kolačića (eng. Cookies). Ovaj sajt koristi kolačiće u cilju analize saobraćaja i poboljšanja korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem sajta izjavljujete da se slažete sa upotrebom kolačića.

Razumem